Stiri

Garda de Mediu Prahova a dat amenzi de 130.000 de lei rafinăriilor din Ploieşti, după reclamațiile privind mirosul din oraş

Comisarii Gărzii de Mediu Prahova au anunțat, joi, 26 octombrie, că au dat din nou amenzi rafinăriilor care funcţionează în zona municipiului Ploieşti, „în urma numeroaselor sesizări privind disconfortul olfactiv” primite de la locuitori, relatează agenția News.ro.

„Garda de Mediu Prahova a aplicat operatorilor care administrează rafinăriile sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 130.000 lei în conformitate cu prevederile Legii 104/ 2011 privind calitatea aerului şi ale OUG 195/2005 privind protecţia mediului”, a precizat, pe Facebook, instituția. Amenzile au fost aplicate „pentru neasigurarea de către operatorii economici a măsurilor necesare astfel încât emisiile să nu determine perturbarea mediului din afara limitelor amplasamentelor”.
Amenzile au fost aplicate „pentru neasigurarea de către operatorii economici a măsurilor necesare astfel încât emisiile să nu determine perturbarea mediului din afara limitelor amplasamentelor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button