Stiri in muzica

Vocea lui Freddie Mercury, într-o piesă nouă lansată de Queen. „Am găsit o mică bijuterie de la Freddie” | VIDEO

La 31 de ani de la moartea lui Freddie Mercury, trupa Queen a lansat o melodie care conține și vocea regretatului solist. Piesa este din anii ’80 și a fost redescoperită de curând în arhiva formației.Audio

„Am găsit o mică bijuterie de la Freddie”, spune toboșarul Roger Taylor în iunie. Se referea la „Face it Alone” cântecul lansat acum de trupa Queen. Melodia a fost înregistrată la finalul anilor ’80, cu puțini ani înainte morții lui Freddie, pentru albumul „The Miracle”.

În cele din urmă, s-a numărat printre lucrările care nu au mai fost incluse pe album. A fost redescoperită de formație recent în arhive, pentru că trupa lucrează la o remasterizare a albumului „The Miracle”.

„Face it Alone” nu este singurul single cu vocea lui Fredie Mercury, lansat după moartea acestuia. În 2014 trupa a lansat alte trei înregistrări făcute în timpul vieții lui Fredie și nedifuzate până în acel moment.

Fostul solist de la Queen s-a stins în 1991, la vârsta de 45 de ani. Ediția remasterizată a albumului „The Miracle” va fi lansată la jumătatea lunii noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button